Smoothier

Smoothier - Irina Pawassar | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Irina Pawassar
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
Smoothier.pdf
ISBN
5165041255783

BESKRIVELSE

Disse smoothiene er ikke bare kjempegode, men veldig sunne også! Du kan velge mellom deilige smoothier som blåbærsmoothie, grønn smoothie eller grønnkålsmoothie. Alt du trenger er en blender og en håndfull ingredienser, så kan du lage nydelige sunnhetsdrikker i en fei!

Lag dobbel porsjon, for her går det unna! Smoothie bowl som vi på norsk kan oversette til smoothiebolle eller smoothieskål, er tykkere enn vanlig smoothie, spises med skje, og veldig veldig godt! 0. Smoothie med Cottage Cheese, bringebær og banan. 12 tips til den perfekte smoothie og en rekke oppskrifter.

Syrlig og god smoothie med kvarg og syrnet melk. En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær. Lag dobbel porsjon, for her går det unna! Smoothie bowl som vi på norsk kan oversette til smoothiebolle eller smoothieskål, er tykkere enn vanlig smoothie, spises med skje, og veldig veldig godt! 0.

RELATERTE BØKER