Skuespillerkunsten

Skuespillerkunsten - Øystein Stene | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Stene
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Skuespillerkunsten.pdf
ISBN
9182465748572

BESKRIVELSE

Hvordan skapes roller og karakterer i tv-drama, på film eller teater? Hva trenger en skuespiller å vite for å kunne stå der framme? Og er dette det samme i dag som det alltid har vært?Denne boken er den første samlede introduksjon til skuespillerkunsten noensinne. Her møter vi sjamaner fra steinalderen, talere fra antikken, gjøglere fra renessansen, filmstjerner fra mellomkrigstiden, performancekunstnere fra åttitallet og realitydeltakere fra vår egen tid. Alt i et forsøk på å finne ut hva slags fag dette er og hvilken kunstform skuespill utgjør. Forfatteren guider oss gjennom skuespillerkunstens historie og metoder, tradisjoner og innovatører. Han definerer de viktigste former, skoler og disipliner innenfor faget, og viser skuespillerkunstens berøring med andre fagfelt, som retorikk, psykologi og antropologi.

Til toppen Colin Andrew Firth (født 10. september 1960) er en britisk film-, TV- og teaterskuespiller.Firth ble først verdenskjent for sin rolle som mr.

I tillegg er skuespillerfaget et fysisk krevende fag. Han har undervist i skuespillerkunsten i de seneste 30 årene i Long Beach i California, der han bor. Eksistensen Solomon har fulgt ham mesteparten av hans liv, og etter mange år i taushet markerer denne boken hans offentlige debut.

RELATERTE BØKER