Ondskapen

Ondskapen - Jan Guillou | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Ondskapen.pdf
ISBN
5070766576991

BESKRIVELSE

Hovedpersonen, Erik, vokser opp i Stockholm hos sin mor og stefar. Stefaren skyr ingen midler for å ydmyke og plage gutten, som først svarer med å plage andre barn. I ungdomstiden glir han ut i kriminalitet. Han sendes på internatskole, der forholdene ligger perfekt til rette for at alt skal gå enda verre.

Han rystet verden ved å skape en ny totalitær stat, hvor lederne utryddet egen befolkning. Med satanistisk vold som ble gjennomført mot titalls millioner av mennesker. For én ting er meget sannsynlig: Dersom ondskapen igjen dukker opp i en slik ren og uhyggelig form, vil den framtre som plausibel og akseptabel for mange av dagens mennesker.

Med satanistisk vold som ble gjennomført mot titalls millioner av mennesker. For én ting er meget sannsynlig: Dersom ondskapen igjen dukker opp i en slik ren og uhyggelig form, vil den framtre som plausibel og akseptabel for mange av dagens mennesker. Den vil ta utgangspunkt i de fordommer og forestillinger - eller den bevisstløshet og likegyldighet - som allerede er der, og har fått leve og vokse i fred. Når ondskapen treffer; Tillatt for alle; 29 min; Karin Fossums siste kriminalroman var allerede på vei til leserne da terroren nådde oss 22.

RELATERTE BØKER