Menneskets fysiologi

Menneskets fysiologi - Olav Sand, Øystein V. Sjaastad, Egil Haug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Sand, Øystein V. Sjaastad, Egil Haug
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
Menneskets fysiologi.pdf
ISBN
8037465720267

BESKRIVELSE

Boken gir en grunnleggende forståelse av kompliserte fysiologiske prinsipper og organenes virkemåter.Denne boken, som er en videreføring av tidligere utgaver av Menneskets fysiologi (1992 og 2001), er primært beregnet på medisinstudenter, men passer også for andre grupper innenfor høyere utdanning. Boken gir en grunnleggende forståelse av kompliserte fysiologiske prinsipper og organenes virkemåter. De enkelte organsystemene gjennomgås på en slik måte at både kunnskap om enkeltprosesser og forståelse av kroppens samlete funksjon ivaretas.Stoffet er rikt illustrert og inneholder en rekke kliniske eksempler, som viser hva som skjer når de regulerende mekanismene ikke lenger fungerer som de skal. Sammenhengen mellom de ulike organsystemene blir også gjort synlig ved presentasjon av utvalgte sykehistorier. Et stort antall spørsmål og margtekster understreker viktige sider ved emnene og vil være til hjelp ved repetisjon av stoffet.Forfatterne har omfattende erfaring som undervisere på høgskole- og universitetsnivå, og som forskere innen fysiologi og medisin.Boken er rikt illustrert av Kari C. Toverud, sertifisert medisinsk illustratør (CMI).

Denne boken, som er en videreføring av tidligere utgaver av Menneskets fysiologi (1992 og 2001), er primært beregnet på medisinstudenter, men passer også for andre grupper innenfor høyere utdanning. I boka Menneskets fysiologi er det imidlertid oppgitt at ved hvile utgjør dette 1-2 % av kroppens totale energiomsetning, og ved hardt fysisk arbeid kan det øke opp til 10 %, så lurte på om din kilde var mer oppdatert. Andreas Wahl Blomkvist.

Respirasjonsfysiologi. Fag:Menneskets ... Kjøp Menneskets fysiologi fra Bokklubber Boken gir en grunnleggende forståelse av kompliserte fysiologiske prinsipper og organenes virkemåter.

RELATERTE BØKER