Hun takket gudene

Hun takket gudene - Jussi Adler-Olsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jussi Adler-Olsen
DIMENSJON
3,24 MB
FILNAVN
Hun takket gudene.pdf
ISBN
7634662626658

BESKRIVELSE

Amsterdam på begynnelsen av 1990-tallet. Forretningsmannen Peter de Boer er født i Indonesia, men oppvokst i Holland, i skyggen av en despotisk far. Han starter sin egen virksomhet og lærer seg å ta makten over andre.Nicky Landsaat bor i en av Amsterdams ghettoer med en voldelig far og en mor som opprinnelig er fra Indonesia. Tross umenneskelige familieforhold og fattigdom går Nicky ut av studiene med toppkarakterer. Hun kommer seg inn som trainee i Peter de Boers firma og viser seg å ha helt spesielle talenter.Da den irakiske etterretningstjenesten ber Peter om å knuse et stort vestlig konsern, kommer han i et enormt dilemma. Men Peter blir truet med avsløring av sin egen gåtefulle fortid, og føler seg tvunget til å ta oppdraget. Plutselig er han og Nicky virvlet inn i et spill på liv og død om en hittil ukjent form for terrorisme.

Han starter sin egen virksomhet og lærer seg å ta makten over andre. Deriblant «Hun takket gudene», som først ble utgitt under navnet «Firmaknuseren» i 2003. At Aschehoug nå har valgt å oversette denne halvgamle thrilleren, er en dårlig idé. Kjøp Hun takket gudene fra Bokklubber En frittstående storpolitisk thriller om terrorisme, stormaktsspill og skjulte agendaer fra Jussi Adler-Olsen.

Han starter sin egen virksomhet og lærer seg å ta makten over andre. Kjøp Hun takket gudene. En frittstående storpolitisk thriller om terrorisme, stormaktsspill og skjulte agendaer fra Jussi Adler-Olsen.

RELATERTE BØKER