Historie om et ekteskap

Historie om et ekteskap - Geir Gulliksen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Gulliksen
DIMENSJON
11,18 MB
FILNAVN
Historie om et ekteskap.pdf
ISBN
9666664568626

BESKRIVELSE

Dette er en kjærlighetshistorie av i dag, en fortelling om et moderne samliv. Den handler om Timmy og Jon og livet de har sammen. Alt går bra, inntil det plutselig ikke går lenger, hva var det som hendte? Romanen undersøker om det er mulig å forstå hva som skjer når noen slutter å elske hverandre. Om det er mulig å forstå kjærligheten og hva den gjør med oss. Jon forsøker å se seg selv og forholdet gjennom Timmy, slik han tenker seg at hun kan ha opplevd det. Slik blir dette en fortelling om innlevelse, om hva et langvarig kjærlighetsforhold er og kan være, og om de største forhåpninger vi har til oss selv og hverandre.

Dette er en kjærlighetshistorie av i dag, en fortelling om... Historie om et ekteskap Roman Dette er en fiksjonsfortelling. Alle referanser til historiske hendelser, faktiske institusjoner, steder eller personer er brukt for å skape et fiktivt univers. «Historie om et ekteskap» er, som alle Gulliksens bøker, skrevet med en enormt sterk språkfølelse, en bevissthet rundt ordvalg, pauser, kronologi, som gjør romanen like vakker som den er ... Historie om et ekteskap er et høydepunkt i forfatterskapet så langt.

152) hennes går nå til en annen enn Jon. Historie om et ekteskap handler om livet før og etter den store kjærligheten, i en rekke av potensielt mange store kjærligheter. Den handler om hvordan kjærlighet aldri kan kalkuleres fordi den alltid vil være tilfeldig og øyeblikkelig, uansett hvor næringsrik eller utslettende den måtte oppleves. Høsten 2015 kom romanen "Historie om et ekteskap", og for den ble Gulliksen nominert til Nordisk Råds Litteraturpris.

RELATERTE BØKER