Glemte ord. Fra alfons til ågerkarl. Ordkalender 2019

Glemte ord. Fra alfons til ågerkarl. Ordkalender 2019 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,42 MB
FILNAVN
Glemte ord. Fra alfons til ågerkarl. Ordkalender 2019.pdf
ISBN
8356649282151

BESKRIVELSE

Kanalje, hanrei, taskenspiller, flitterstas, skjærmysler, diskenspringer og flanør. En rekke norske ord står i fare for å gå i en alt for tidlig grav. I denne lille «ordkalenderen» vekkes de opp fra de døde - eller halvdøde. Godt voksne lesere vil finne mange kjente og kjære ord. De yngre, også de beleste og språkinteresserte, vil være fortrolige med langt færre av ordene som her blir utsatt for et gjenopplivningsforsøk. Språk er lagringsplass for historien. Dermed utgjør ordforrådet vårt et slags kulturhistorisk museum, men det er også et skattkammer vi kan øse av - til glede for oss selv og omgivelsene.

I denne boken deler han raust fra sin rikholdige samling av gamle ord og glemte uttrykk fra ... overgik Danmark til den nye kalder, man slettede 11 dage, og gik fra søndag d. 18.

349,- Andre bøker fra forfatter. Forhåndsbestill! Kommer .

RELATERTE BØKER