Filosofiens hovedspørsmål

Filosofiens hovedspørsmål - Ralph Henk Vaags | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ralph Henk Vaags
DIMENSJON
6,77 MB
FILNAVN
Filosofiens hovedspørsmål.pdf
ISBN
9274311989965

BESKRIVELSE

Denne lille innføringsboken gir et glimt inn i et stort og spennende fagområde som omfatter mange og svært ulike filosofiske disipliner. Filosofiens hovedspørsmål er nyttig å lese for den som er nysgjerrig på hva filosofi er, den gir et innblikk i og skaper en viss struktur i faget. Dette er en bok om filosofi mer enn en bok i filosofi. Hva filosofi er, forstår man først ved å utøve filosofi over lengre tid. Filosofi er alvor, men det er også morsomt og spennende, noe som boken formidler på en engasjerende måte. Ralph Henk Vaags er førsteamanuensis i filosofi ved Høgskolen i Agder. Han er utdannet teolog og filosof. KRL-biblioteket: Dette heftet er en del av KRL-biblioteket, som er et nytt pensumalternativ innenfor KRL-faget. Fagbokforlaget har invitert en rekke ledende fagfolk til å skrive om det fagområdet de har arbeidet mye med. På denne måten formidles de ulike KRL-temaene av personer som kjenner faget og målgruppen godt. KRL-biblioteket er også til stor nytte for både lærere i grunnskolen og andre som interesserer seg for emner innenfor religion, livssyn og filosofi. Fagredaktør for serien er Olav-Kansgar Straum.

Paperback. Legg i Legg i ønskeliste ... Tittel: Filosofiens hovedspørsmål - innføring i filosofi , Forfatter: Vaags, Ralph Henk, Omtale: Denne lille innføringsboken gir et glimt inn i et stort og spennende fagområde som omfatter mange og svært ulike filosofiske disipliner.

Filosofiens annet kjønn: introduksjoner til den feministiske filosofien . ISBN 9788253033402 ... Filosofiens historie.

RELATERTE BØKER