Den gang vi var unge

Den gang vi var unge - Karen Kingsbury | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Kingsbury
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Den gang vi var unge.pdf
ISBN
5150651373038

BESKRIVELSE

Noah og Emily Carter var som skapt for hverandre. Fra første møte, til den nydelige forlovelsen, det overdådige bryllupet og hverdagslykken som fulgte. De har en helt spesiell kjærlighet - og de ønsker at verden skal få se den. Mer enn en million beundrende fans har fulgt livet deres på Instagram siden den dagen Noah offentlig fridde til Emily. Men bak de nøye planlagte bildene og oppmuntrende innleggene er livet deres alt annet enn et lykkelig eventyr, og Noahs besettelse av sosiale medier har ødelagt alt. Fortvilet kontakter Emily venninnen Kari Baxter Taylor og forteller henne sannheten: Noah og Emily Carter har bestemt seg for å gå hver til sitt. Han kommer til å flytte ut neste morgen. Denne boken er en sjelden og nydelig kjærlighetshistorie som utspiller seg på bare én dag. Den handler om hva morgendagen kan komme til å bringe hvis du virkelig går ut den døren i dag - og om muligheten til å ta et annet valg.

Derfor er dette et viktig bidrag for å vise at det er ok å være skeiv på bygda. I 2018 gikk daværende kulturminister Trine Skei Grande og landbruk- og matminister Jon Georg Dale først i Bygdepride-paraden. Etter 13 bøker har tenåringen Alex Rider blitt kjent som «den unge James ...

Den handler om hva morgendagen kan komme til å bringe hvis du virkelig går ut den døren i dag - og om muligheten til å ta et annet valg. Se mer romaner. Bok og Media.

RELATERTE BØKER