#bystrikk

#bystrikk - Ingunn Myklebust | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingunn Myklebust
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
#bystrikk.pdf
ISBN
3597984365458

BESKRIVELSE

Endelig har en av Norges mest populære strikkere samlet sine kjente oppskrifter, blant annet det vakre Gudrunmønsteret. I tillegg finner du helt nye oppskrifter, og felles for dem alle er at de er elegante og trendy. Om du trenger en lun genser på kalde vinterdager eller skal pynte deg til sommerfest - her vil du fine dine nye favoritter!La deg inspirere av Ingunn Myklebusts sans for garn- og fargekombinasjoner og helt unike design. Boken inneholder oppskrifter for voksne og barn, kvinner og menn - eller hva med å strikke en genser til din firbeinte venn?

E-post. Binding. God Torsdag 🙂 Kanskje ikke rett tid på året å vise frem ullgenser….men lurt å begynne nå, om den skal bli ferdig til den kalde fine tiden 🙂 Jeg har strikket Oskargenser fra #Bystrikk bøkene.

0 out of 5 kr 349,00 kr 306,00. Kategorier: Bøker, Knitting Inna.

RELATERTE BØKER