Statistikk for helse- og sosialfagene

Statistikk for helse- og sosialfagene - Arild Bjørndal, Dag Hofoss | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arild Bjørndal, Dag Hofoss
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
Statistikk for helse- og sosialfagene.pdf
ISBN
8777124641247

BESKRIVELSE

Arbeider du i sosial- og helsetjenesten? Skal du i gang med et prosjekt? Prøver noen å lære deg statistikk og forskningsmetode? Eller ønsker du å bli en mer kritisk leser av forskningslitteratur? I så fall vil du ha bruk for denne boken . Statistikk for helse- og sosialfagene. Statistikk for helse- og sosialfagene gir en innføring i et nyttig fag som kan være tungt å tilegne seg. Faget er preget av matematikk og formler, som mange synes er vanskelig. Forfatterne har derfor bestrebet seg på å beskrive ideer fremfor å presentere kompliserte utregninger . det vil si flere ord og færre formler. Det er utarbeidet oppgaver til hvert kapittel.I denne reviderte utgaven har forfatterne justert deler av stoffet på bakgrunn av egne undervisningserfaringer og tilbakemeldinger fra brukere av boken. De har også skrevet nye kapitler, blant annet om design, logistisk regresjon og overlevelsesanalyse.

Pris kr 481 (spar kr 68). Se flere bøker fra Arild Bjørndal. Velkommen til kurset i vitenskapsteori, forskningsmetode og forskningsetikk, MKS4001 og MKS4002 (10 studiepoeng).

Faget er preget av matematikk og formler, som mange synes er vanskelig. Forfatterne har derfor bestrebet seg på å beskrive ideer fremfor å presentere kompliserte utregninger - det vil si flere ord og færre formler. Statistikk for helse- og sosialfagene gir en innføring i et nyttig fag som kan være tungt å tilegne seg.

RELATERTE BØKER