Snart blir jeg frisk

Snart blir jeg frisk - Doris Rübel | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Doris Rübel
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Snart blir jeg frisk.pdf
ISBN
3742938363042

BESKRIVELSE

Bli med på en spennende reise i en verden av kunnskap. Dette er en morsom måte å lære på. Gjennom flotte illustrasjoner, enkle tekster og klaffer som kan åpnes, får de minste barna svar på alt de måtte lure på. I Snart blir jeg frisk lærer barna om hvorfor man av og til må gå til legen? Hva gjør legen med deg? Er det egentlig så skummelt å ta blodprøve? Hvordan blir man raskt frisk igjen?

Marna tror sykdommen har bidratt til å styrke båndene i familien. Jeg vil råde deg til å lytte til den delen av deg som er lei og har lyst til å bli frisk. Dette kan du snakke mer med psykologen din om.

Dette kan du snakke mer med psykologen din om. Det går an å bli frisk! Jeg legger ved noen artikler som du kan lese og kanskje det er noe der du kan kjenne deg igjen i? Ønsker deg alt godt og at du får det bedre snart! Det fortjener du! God klem til ... Så bra at du deler din historie.

RELATERTE BØKER