Menns seksualitet

Menns seksualitet - Haakon Aars | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon Aars
DIMENSJON
11,98 MB
FILNAVN
Menns seksualitet.pdf
ISBN
5354333438491

BESKRIVELSE

Denne boka handler om mannlig seksualitet, om mannens seksuelle lyst og drifter og de mest aktuelle problemene som erfaringsmessig er knyttet til menns seksualitet. Den omtaler mange undersøkelser som er foretatt på menns seksuelle problemer, og avdekker at mange menn sliter med seksuelle dysfunksjoner.Dette er en innføringsbok for alle som arbeider med eller er interessert i å få en bedre forståelse av menns seksualitet og problemstillinger knyttet til den mannlige seksualiteten. Den er særlig aktuell for leger, psykologer, sykepleiere, sexologiske rådgivere og annet helsefaglig personell. Forfatteren håper også at boka vil bidra til å sette faget sexologi på dagsorden ved undervisningsinstitusjoner, arbeidsplasser og de ulike fagmiljøene for helsepersonell i Norge.

En av de største årsakene til seksuell aktivitet ser ut til å være at man lever sammen med en ektefelle eller partner. WHO has been working in the area of sexual health since at least 1974, when the deliberations of an expert committee resulted in the publication of a technical report entitled "Education and treatment in human sexuality" (WHO, 1975). In 2000, the Pan American Health Organization (PAHO) and WHO ... Å være ærlig om menns seksualitet er ikke bare enkelt.

Kvinner har alltid vært flinkere enn menn til å åpne seg og snakke om sine følelser og intime forhold. Kjøp 'Menns seksualitet' av Haakon Aars fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202303648 Seksualitet er et begrep som omfatter kjønnslivet, forplantning, tiltrekning, lyst, fantasier, moral og kulturelle normer.

RELATERTE BØKER