Lærebok i bedriftsskatterett

Lærebok i bedriftsskatterett - Arvid Aage Skaar, Roy K. Kristensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arvid Aage Skaar, Roy K. Kristensen
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Lærebok i bedriftsskatterett.pdf
ISBN
9769554713498

BESKRIVELSE

Lærebok i bedriftsskatterett gir en bred og oversiktlig innføring i skatterett for næringsdrivende. Boken behandler alle sentrale regler for bedriftsbeskatningen og redegjør for forholdet mellom regnskap og skatt. Innen selskapsbeskatningen belyses bl.a. skattereglene for aksjeselskaper, aksjonærer og deltakere i deltakerbeskattede selskaper. Juridiske spørsmål blir grundig gjennomgått, og boken har mange praktiske eksempler og oppgaver med løsning. Blant annet gjennomgås en rekke dommer fra Høyesterett og også avgjørelser fra EF-domstolen og EFTA-domstolen. Satser, beløpsgrenser mv. er basert på skattevedtaket for 2019. Boken er velegnet som hjelpemiddel til både jusstudier og økonomistudier; i tillegg vil den være nyttig for næringsdrivende og andre praktikere.

Kjøper betaler porto, veier 976 g. Nypris 579 kr.

Innen selskapsbeskatningen belyses bl.a. skattereglene for aksjeselskaper, aksjonærer og deltakere i deltakerbeskattede selskaper. Lærebok i bedriftsskatterett gir en bred og oversiktlig innføring i skatterett for næringsdrivende.

RELATERTE BØKER