Lærebok i bedriftsskatterett

Lærebok i bedriftsskatterett - Arvid Aage Skaar, Roy K. Kristensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arvid Aage Skaar, Roy K. Kristensen
DIMENSJON
9,72 MB
FILNAVN
Lærebok i bedriftsskatterett.pdf
ISBN
2334888151879

BESKRIVELSE

Lærebok i bedriftsskatterett gir en bred og oversiktlig innføring i skatterett for næringsdrivende. Boken behandler alle sentrale regler for bedriftsbeskatningen og redegjør for forholdet mellom regnskap og skatt. Innen selskapsbeskatningen belyses bl.a. skattereglene for aksjeselskaper, aksjonærer og deltakere i deltakerbeskattede selskaper. Juridiske spørsmål blir grundig gjennomgått, og boken har mange praktiske eksempler og oppgaver med løsning. Blant annet gjennomgås en rekke dommer fra Høyesterett og også avgjørelser fra EF-domstolen og EFTA-domstolen. Satser, beløpsgrenser mv. er basert på skattevedtaket for 2019. Boken er velegnet som hjelpemiddel til både jusstudier og økonomistudier; i tillegg vil den være nyttig for næringsdrivende og andre praktikere.

skattereglene for aksjeselskaper, aksjonærer og deltakere i deltakerbeskattede selskaper. Lærebok i bedriftsskatterett Arvid Aage Skaar , Roy K. Kristensen Lærebok i bedriftsskatterett gir en bred og oversiktlig innføring i skatterett for næringsdrivende.

Pris: 369,-(E-bok) Kjøp på Ark.no Pris: 369,-(E-bok) Kjøp på Ark.no Boken behandler alle sentrale regler for bedriftsbeskatningen og redegjør for forholdet mellom regnskap og skatt. Innen ... Lærebok i bedriftsskatterett, som er en videreføring og utvidelse av klassikeren Bedriftsskatterett, gir en bred og grunnleggende innføring i skatterett for studenter og næringsdrivende. Lærebok i bedriftsskatterett gir en bred og oversiktlig innføring i skatterett for næringsdrivende.

RELATERTE BØKER