Kunsten og livet

Kunsten og livet - Kjetil Røed | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjetil Røed
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Kunsten og livet.pdf
ISBN
7014899148544

BESKRIVELSE

Hvem har kunsten betydning for, og hvorfor? Kunst er et unikt redskap for å bearbeide spørsmålet om hvem vi er og dermed også hva et godt liv kan være. I denne boka gransker Kjetil Røed elleve ulike dyder - oppmerksomhet, dømmekraft, tilbaketrekning, nysgjerrighet, erkjennelse, håp, samarbeid, tvisyn, håndverk, kjærlighet og solidaritet - gjennom kunstverk, med ambisjonen om å øve på verdier, med kunsten som plattform. Resultatet er utkast til «dydsarbeid», altså forsøk på å vise hvordan det å jobbe med verdier og spørsmålet om hvordan vi skal leve i tenkning rundt kunst også kan være et arbeid med å forstå oss selv - og inngå i ønsket om å finne en klarere sammenheng, retning og helhet - et mål - i vårt eget liv.

1.00. Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter. Kunsten og livet Jeg blev den gang for mange år siden fortvilt glad i Mykle.

nettverksprosjektet edvard munch - kunsten og livet 8 gjennomfØrt i forprosjektet 8 gjennomfØrt i hovedprosjektet 9 kjerneomrÅder i hovedprosjektet 9 4a - gjennomfØring av hovedaktiviteter 10 ha 1 - prosjektledelse 10 Kjøp 'Følg kallet, veier til kunsten og livet' av Marina Pliassova fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788275961332 Kunst er et unikt redskap for å bearbeide spørsmålet om hvem vi er og dermed også hva et godt liv kan være.

RELATERTE BØKER