Hest og rytter

Hest og rytter - Debby Sly | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Debby Sly
DIMENSJON
4,42 MB
FILNAVN
Hest og rytter.pdf
ISBN
3336276613114

BESKRIVELSE

Boken er et utmerket hjelpemiddel for å skaffe seg bedre forståelse for alle sider av håndtering av hest og ridning, fra det mest grunnleggende, som å forberede hest og rytter til en ridetur, til mer kompliserte ferdigheter som kreves i konkurranser. "Hest & Rytter" er todelt. Del en - Å lære å ri - begynner med det første møtet med hesten og hvordan du saler opp for første gang, og slutter med en kompetent rytter som behersker dressur og sprang. Del to - En verden av hester - presenterer et flertall av alle de aktivitetene du kan bruke hesten i, med dine nyervervede kunnskaper. Boken er omfattende og presenterer hesteforståelsens kunst på en vakker måte. Den vil hjelpe både en fersk rytter og den viderekomne til å få enda større utbytte av de spesielle båndene som knytter seg mellom hest og menneske.

marts 2021 | MCH Messecenter Herning Vardevej 1 | 7400 Herning Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær oppdatert med alle nyhetene våre først Webshoppen er lukket. Webshoppen er lukket. Handle alt innen Rytterutstyr.

Alt du behøver å vite om fôring til hest! Championsortimentet består av ulike fôr tilpasset alle typer hester. Filter.

RELATERTE BØKER