71 bakker du må sykle i Norge

71 bakker du må sykle i Norge - Geir Stian Ulstein | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Stian Ulstein
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
71 bakker du må sykle i Norge.pdf
ISBN
4492426322631

BESKRIVELSE

Finnes det en asfaltert bakke i Norge enhver klatrehelt fra Tour de France ville frykte? Etter to større sykkelbøker har forfatter Geir Stian Ulstein samlet de beste, bratteste, vakreste og lengste bakkene han har møtt i Norge i denne guiden som er et must for enhver syklist, enten det skal planlegges nye sykkelturer i nærområdet, sykkelferie i vårt land eller man ønsker å sammenligne bakker man har syklet tidligere med de beste Norge har å by på. Det må bare være et lite tidsspørsmål før den første klatretrøyen blir et faktum på norske skuldre, for svaret på spørsmålet over, er ja: I Norge finnes det bakker som enhver sykkelstjerne frykter. 71 bakker du må sykle er laget for å passe i baklomma på sykkeltrøya. Kjøp den, ta den med og tråkk til! Forord av Johan Kaggestad

Kr 149,-Kr 399,-Bakker og berg. 30 unike sykkelopplevelser.

71 bakker du må sykle er laget for å passe i baklomma på sykkeltrøya. Kjøp den, ta den med og tråkk til! Det må bare være et lite tidsspørsmål før den første klatretrøyen blir et faktum på norske skuldre, for svaret på spørsmålet over, er ja:I Norge finnes det bakker som enhver sykkelstjerne frykter.71 bakker du må sykle er laget for å passe i baklomma på sykkeltrøya. 71 bakker du må sykle i Norge (Heftet) av forfatter Geir Stian Ulstein.

RELATERTE BØKER