Visuell analyse

Visuell analyse - Erik Mørstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Mørstad
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
Visuell analyse.pdf
ISBN
1573971498894

BESKRIVELSE

Boken forklarer hvordan man går frem ved analyse av et kunstverk eller en bygning. De enkelte sidene ved analyseteknikk - beskrivelse, karakteristikk og tolkning - blir utdypet. Videre belyses forskjellen mellom formanalyse, innholdsanalyse og kontekstanalyse. I et eget kapittel blir de mest sentrale analytiske spørsmålene presentert. Boken er en introduksjon til studiet av billedkunst og arkitektur og er egnet for studenter i kunsthistorie og skolen. Med ordliste og bibliografi.

Visual Analysis consists of a design inspection ... Visuell analyse : metode og skriveråd En visuell profil handler om helhetstenkning. Den skal binde sammen all kommunikasjon, eksternt og internt, til en helhetlig profil. Det er viktig at du analyserer diktets oppbygging, også kaldt diktets form eller komposisjon.

Her får du se et eksempel på hvordan en SWOT-analyse kan brukes i praksis. I dette eksempelet tar vi for oss en hundesalong, som er en liten bedrift, med mål om å utvikle en markedsføringsplan.

RELATERTE BØKER