Under radaren

Under radaren - Lee Child | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
6,11 MB
FILNAVN
Under radaren.pdf
ISBN
9460429119643

BESKRIVELSE

«Amerikaneren vil ha hundre millioner dollar.»Det er 1996. Jack Reacher er fortsatt MP i hæren. Han får i oppdrag å finne «amerikaneren», som har «noe» å selge til en gruppe terrorister. Reacher tråler Hamburg på jakt etter én amerikaner blant mange tusen. Det blir en kamp mot klokka og mot noen av de tøffeste motstanderne han har møtt.«Den kuleste» Stephen King«Min nr. 1» Ken Follett«Page-turner» Michael Connelly«Helten» Susan Hill«Mest sexy» Karen Slaughter«Fantastisk» James Patterson«Uforgjengelig» Frederick Forsyth

- Overgriperne har ikke gått i dvale, sier den tidligere etterforskeren i BAs krimpod. Over hele landet har kriminaliteten gått kraftig ned i forbindelse med korona-pandemien. I studien spør hun om et så dyrt tiltak har kunnet gå under radaren tilsynelatende uten å ha oppfylt de kravene man ellers stiller når man skal innføre nye metoder.

26 august 2019 Flere har ringt oss og ... Under radaren. 7.10.2018 - av Mina Finstad.

RELATERTE BØKER