Ufattelig kjærlighet

Ufattelig kjærlighet - Francine Rivers | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francine Rivers
DIMENSJON
3,42 MB
FILNAVN
Ufattelig kjærlighet.pdf
ISBN
9222281633757

BESKRIVELSE

California 1850: Gullgraving trakk både menn og kvinner til området. Menn solgte sin sjel for en pose gull. Kvinner solgte sin kropp for et sted å sove. Angel selges til prostitusjon som barn, og forventer ikke annet enn at menn vil utnytte henne. Hun overlever ved å gjøre seg hard, men innvendig kjenner hun seg tom og død. Så møter hun Michael Hosea, en gudfryktig mann som vil adlyde Guds kall til å elske henne og ta Henne til hustru. Angel stritter imot og kjemper med onde minner. Francine Rivers har skrevet en fortelling som lever langt utenfor sine tidsrammer. «Ufattelig kjærlighet» holder fram Guds ubetingede, helbredende og evige kjærlighet.

Vi begynner å skjønne at dette landet er utrolig sammensatt, av en enorm fattigdom, men også av enkeltmenneskers kjærlighet og drømmer for sine egne liv og de rundt dem. Vi gleder oss til å se mer av dette og håper dere følger oss de to neste ukene som kommer. Pris: 198,-.

Det er det jeg syns er så fantastisk med denne boka. Kjærligheten Gud har til oss er ufattelig. Ufattelig kjærlighet Utskrift E-post Av Håkon C.

RELATERTE BØKER