Tren som en elitesoldat

Tren som en elitesoldat - Eirik Isdahl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Isdahl
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
Tren som en elitesoldat.pdf
ISBN
4948168473957

BESKRIVELSE

Treningen har vært avgjørende for å gjøre meg fysisk og mentalt forberedt på tjenesten, enten det gjelder å forfølge opprørere i fjellheimen i Afghanistan eller å klatre opp skutesiden til russiske fiskefartøy i Barentshavet. Eirik Isdahl har vært marinejeger i 14 år og er i aktiv tjeneste i dag. Han deler treningsopplegget han bruker for å holde seg i form til de krevende oppdragene, og viser deg hvordan du også kan trene som en elitesoldat. Med i boken er et autentisk treningsprogram designet for å utvikle styrke og utholdenhet tilpasset kravene fra operativ tjeneste. I mine øyne har en marinejegers kampvilje en klar overføringsverdi til treningsrommet

Definisjonen av ordet "Elitesoldat" ser ut til å være en godt moderne utstyrt og veltrent soldat, gjerne med erfaring. Man kan på en måte si at alle som har mer enn 2 års tjeneste i forsvaret kan betegnes som "Elitesoldat", da de fleste har mer trening og erfaring enn den jevne soldat (førstegangstjeneste). Tren som en elitesoldat: lær styrke, utholdenhet og stålvilje med marinejeg… ISBN 9788282055819, 2014, Eirik Isdahl, Sindre Voje .

Fra 369,-Kjøp Selg. Power Speed ENDURANCE: A Skill-Based Approach to Endurance Training .

RELATERTE BØKER