Mørket er et mirakel

Mørket er et mirakel - Sonja Nyegaard | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sonja Nyegaard
DIMENSJON
9,91 MB
FILNAVN
Mørket er et mirakel.pdf
ISBN
6599950100298

BESKRIVELSE

Mørket er et mirakel dreier seg om de store størrelsene; om himmel og jord, sol og måne, mørke og lys. Samtidig som det er noe ømt og angstfylt ved diktene, behandles temaene med adskillig humor og vidd. Nyegaards poesi er kraftfull, og det er med frimodighet hun angriper livets alvor.

Nyegaards poesi er kraftfull, og det er med frimodighet hun angriper livets alvor. Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse, gjerne en som bryter med naturlovene. Betegnelsen er historisk benyttet i minst tre ulike forbindelser: Religiøs betydning.

0 Handlekurv Kjøp Mørket er et mirakel fra Bokklubber Mørket er et mirakel dreier seg om de store størrelsene; om himmel og jord, sol og måne, mørke og lys. Samtidig som det er noe ømt og angstfylt ved diktene, behandles temaene med adskillig humor og vidd. Kjøp Mørket er et mirakel fra Bokklubber Mørket er et mirakel dreier seg om de store størrelsene; om himmel og jord, sol og måne, mørke og lys.

RELATERTE BØKER