Lysningen

Lysningen - Robert Dugoni | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Dugoni
DIMENSJON
3,55 MB
FILNAVN
Lysningen.pdf
ISBN
3085378009294

BESKRIVELSE

«Nok en fantastisk historie med drapsetterforsker Tracy Crosswhite ... Crosswhite er en sympatisk, godt utviklet karakter, og hennes neste eventyr kan ikke komme fort nok.» Library Journal Drapsetterforsker Tracy Crosswhite har et talent og en svakhet for å nøste opp i uløste kriminalsaker. Etter at hun selv i ung alder opplevde at søsteren ble myrdet, har Tracy gått hardt inn for å sørge for at andre pårørende får løst sakene sine. I «Lysningen» prøver Tracy og en gammel klassevenninne å løse en urfolkjentes 40 år gamle, mistenkelige selvmord. De må grave dypt i historien til en liten landsby, og der finner de mørke, ubehagelige hemmeligheter som ikke alle er interessert i at skal bli allment kjent. Kan Tracy holde løftet sitt til den døde jentas familie? Eller blir hun det neste offeret? Robert Dugoni (født i 1961 i Idaho, USA) er en kritikerrost, prisvinnende og bestselgende krimforfatter som er utgitt i mer enn 30 land, og har solgt over fem millioner bøker. I mer enn tre år har han med Tracy Crosswhite-serien ligget på Amazons topp ti-liste i krimsjangeren. I tillegg til politikrimserien om Tracy Crosswhite, har han også skrevet advokat-thriller-serien om David Sloane, samt en rekke frittstående bøker. Også kritikerrost for spionthrilleren The Eighth Sister (2019) og romanen Sam Hell (2018).

Biblioteksentralens omtale (bok 3 i serien) I påvente av progresjon i en drapssak som står i rettslig stampe er ... Teknologihuset stenger ned vanlig drift i en periode på grunn av Koronaviruset. Har du et budskap du trenger å nå ut med kan vi finne alternativ løsning, kontakt oss på: [email protected] Kjøp Lysningen fra Tanum «Nok en fantastisk historie med drapsetterforsker Tracy Crosswhite ...

De må grave dypt i historien til en liten landsby, og der finner de mørke, ubehagelige hemmeligheter, som ikke alle er interessert i at skal bli allment kjent. Lysningen . Dugoni, Robert.

RELATERTE BØKER