Folkeskikk og uskikk på jobben

Folkeskikk og uskikk på jobben - Jan Atle Andersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Atle Andersen
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Folkeskikk og uskikk på jobben.pdf
ISBN
6951401741220

BESKRIVELSE

Psykolog Jan Atle Andersen har arbeidet med konfliktbehandling på arbeidsplassen i 20 år, og kan vise til meget gode resultater. I denne boka deler han av sin erfaring og innsikt. Boka henvender seg til bedriftshelsetjenester, tillitsvalgte, verneombud, personalansvarlige, og alle som vil vite mer om konflikters struktur, og hvordan de kan løses og forebygges.

Psykososialt - loven, adferd, det som ikke ble sagt, trygghet, miljø,trivsel. Ønsker du å laste ned en Folkeskikk og uskikk på jobben-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Folkeskikk og uskikk på jobben og andre bøker av forfatteren Jan Atle Andersen. Folkeskikk og uskikk på jobben: Konfliktløsning på arbeidsplassen I denne boka deler jeg min erfaring og innsikt. Boka henvender seg til bedrifts-helsetjenester, tillitsvalgte, verneombud, personalansvarlige, og alle som vil vite mer om konflikters struktur, og hvordan de kan løses og forebygges. Folkeskikk og uskikk på jobben konfliktbehandling på arbeidsplassen Jan Atle Andersen.

Her er en guide fra psykologen til hvordan du kan unngå konflikter gjennom god kommunikasjon og et fokus på å ta tak i seg selv først. Folkeskikk og uskikk på jobben . Et kurs i ansvarlig kommunikasjon! Hvordan etablere en god bedriftskultur og forebygge konflikter på arbeidsplassen? Snakker dere med hverandre, eller om hverandre? Har dere saklig uenighet, eller konflikter? Løses konflikter, eller brer de om seg? Snakker den enkelte for seg selv, eller for alle andre? Psykologen fra Son har arbeidet med konfliktbehandling på arbeidsplassen i 25 år, og han mener at alle konflikter kan løses.

RELATERTE BØKER