Fiender og andre tidlige fortellinger

Fiender og andre tidlige fortellinger - Anton P. Tsjekhov | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anton P. Tsjekhov
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Fiender og andre tidlige fortellinger.pdf
ISBN
8443926380695

BESKRIVELSE

En samling ungdomsfortellinger av Tsjekov på norsk. Den gir et bilde av Tsjekov som ung - både hans humor og alvor. Utvalget spenner fra de mest løsslupne humoresker til den bitreste tragikk.Samlingen består av: Fiender. En klassikers sørgelige endelikt. Sladder. Glede. Privatlæreren. En taler. Gamle menn. Et drama. Oppstyr. Den trofaste hustru. Verotsjka. Hjemme. Ikke i humør. Frøken NN's beretning.

Elever i 7. klasse fikk i oppgave å skrive om enten «Et minne fra krigen» eller om «Da freden kom».

Tsjekhov - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! "Ariadne & andre fortellinger" er en fin samling som passer bra å ha i veska, det er forskjellige lengde på historiene, og man rekker fint å lese en når man setter seg ned i parken med en kopp te og snuser inn duften av høsten.

RELATERTE BØKER