Zazie på metroen

Zazie på metroen - Raymond Queneau | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Raymond Queneau
DIMENSJON
10,51 MB
FILNAVN
Zazie på metroen.pdf
ISBN
6297810002346

BESKRIVELSE

Zazie blir passet av sin onkel Gabriel, mens moren besøker kjæresten. I løpet av halvannet døgn følger vi Zazies møte med Paris. Mest av alt vil hun ta metroen som dessverre er rammet av streik. På jakt etter metroen løper hun sikksakk gjennom storbyens gatenett. Zazie møter på alt fra joviale bartendere, kranglevorne skomakere, lurvete gateselgere, turister og transvestitter til fine fruer og enfoldige politimenn, men mest av alt er det en reise gjennom språket. Høyt og lavt, gullkorn og blødmer, slang og arkaismer, sant og usant flyr om hverandre i et til tider forrykende tempo. Det hele er gjort på mesterlig vis, og plasserer Queneau blant de aller største navn i den modernistiske kanon.

Både Paris sine T-baner og tog starter å kjøre 05.30 og slutter 00.30. Selv om det kanskje kan virke overveldende og «skummelt» for noen kan jeg gå god for at du kommer til å elske T-banen så fort du bare har blitt vant til hvordan du kjøper billetter og hvor de ulike linjene kjører. Zazie Bistro, Krakow: Se 1 152 objektive anmeldelser av Zazie Bistro, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr.

Det helper også å høre på lydbøker eller begynne med å lese tegneserier. Om du ikke kan språket i det hele tatt har vi også mange bøker oversatt til norsk: skjønnlitteratur ... Metroen er presis og har direkte linje fra flyplassen til sentrum av Aten.

RELATERTE BØKER