Veien inn i dyrets sinn

Veien inn i dyrets sinn - Karen Pryor | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Pryor
DIMENSJON
8,34 MB
FILNAVN
Veien inn i dyrets sinn.pdf
ISBN
9141010238951

BESKRIVELSE

Karen Pryor er en anerkjent pionér innen dyretrening uten bruk av ubehag og tvang. I sin bestselgende bok "Ikke skyt hunden!" introduserte hun på starten av 90-tallet et innovativt treningssystem - klikkertrening - som siden gang har fått stor utbredelse verden over. Gjennom sine bøker og utrettelige arbeid for å spre kunnskap om belønningsbasert dyretrening har Karen Pryor forbedret livene til millioner av dyr. Og nå, etter 30 års erfaring med trening av både tamme og ville dyr, oppsummerer Karen i denne boken alt hun vet om dyrs læring. Og ikke minst hva dyrene har lært henne. Veien inn i dyrets sinn bruker et klart og enkelt språk som hjelper alle til å forstå og beherske Pryors treningssystem.

Slik betaler du husleien på forskudd . Walk and talk .

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Om Veien inn i dyrets sinn Karen Pryor er en anerkjent pionér innen dyretrening uten bruk av ubehag og tvang.

RELATERTE BØKER