Reisen til språket

Reisen til språket - Frida M. Haugland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida M. Haugland
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
Reisen til språket.pdf
ISBN
5498131171636

BESKRIVELSE

Frida Haugland var seks år før hun lærte sitt første ord. I «Reisen til språket», forteller hun om hvordan det oppleves å ikke ha språk, og om metoden som åpnet språket også for henne. Reisen til språket er rikt illustrert av forfatteren selv. Boken er ment for barn som selv opplever språkvansker, eller kjenner noen som gjør det. Samspillet mellom tekst og bilder i «Reisen til språket» fungerer utrolig godt, og gjør også boken til et nyttig pedagogisk verktøy for foreldre og fagfolk innen skole og helsevesen.

STS sine språkreiser er mer enn bare læring av språk. Eventyrlige reiser hvor du opplever uforglemmelige kjøreturer eller besøk til vakre øyer for surfing eller yoga opplevelser. Reisen til språket er rikt illustrert av forfatteren selv.

Lokale språk er nygresk i den sørlige delen av øya, og tyrkisk i den nordlige delen av øya. De fleste kyprioter snakker godt engelsk. Utenriksdepartementet fraråder reiser til USA som ikke er strengt nødvendige.

RELATERTE BØKER