Finansregnskapet; kort og godt

Finansregnskapet; kort og godt - Gunnar Engelsåstrø | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Engelsåstrø
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
Finansregnskapet; kort og godt.pdf
ISBN
9284317941803

BESKRIVELSE

Boken dekker pensum i innføringskurs og videregående kurs i finansregnskap på bachelornivå. "Finansregnskapet - kort og godt" er en kompakt lærebok i finansregnskap, som går rett på sak, er kort og konsis, og gjør det lett å finne frem til kjernen av stoffet.Boken tar for seg blant annet grunnleggende regnskap, årsregnskapet, verdivurdering av eiendeler og gjeld, utsatt skatt og konsernregnskap. "Finansregnskapet - kort og godt" er egnet for alle studenter som tar regnskapskurs, og er spesielt velegnet som repetisjonsbok i forbindelse med eksamensforberedelser.Du finner en rekke oppgaver med løsningsforslag og Excelfiler under www.nettressurser.no/finansregnskapet-kort-og-godt.

'Finansregnskapet - kort og godt' er en kompakt lærebok i finansregnskap, som går rett på sak, er kort og konsis, og gjør det lett å finne frem til kjernen av stoffet. Et finansregnskap er virksomhetens offentlige regnskap og redegjør for en virksomhets økonomi for året. Finansregnskapet er lovpålagt i Norge gjennom regnskapsloven.

Dette er bøkene du må ha før eksamen, eller hvis du trenger å repetere gammel kunnskap. "Operasjonsanalyse - kort og godt" er bygget opp på samme måte som større amerikanske lærebøker innen fagområdet som gjerne kalles Management Science eller Operations Research. Boken omhandler de viktigste emnene innen faget, som lineær- og heltallsprogrammering, transport- og nettverksproblem, prosjektstyring (CPM og PERT), beslutningsteori, køteori, simulering, prediksjon og ... Statistikk - kort og godt er en kompakt lærebok som går rett på sak, er kort og konsis, og gjør det lett å finne frem til kjernen av stoffet. Kort & Godt Hobby as er et grossistfirma som hovedsaklig selger fuskedusker, knapper, stempel, mønsterpapir, papirblomster, blonder, metallcharms, metallskilt, notisbøker, bursdagskort, invitasjoner, bordkort og servietter med norske tekster.

RELATERTE BØKER