Eon

Eon - Lars Lauvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Lauvik
DIMENSJON
7,47 MB
FILNAVN
Eon.pdf
ISBN
2173796535050

BESKRIVELSE

I 20 år har Sotras store sønn, Lars Lauvik latt stemmene i hodet fortelle ham hva han skal tegne. Vi har blitt kjent med blant annet Gud, naive maurslukere, kyniske røyskatter, psykotiske harer, og ikke minst fått ta del i den kjedekollisjonen av bisarre bifigurer og PR-kåte kjendiser som har befolket tegneserien EON i en liten mannsalder. Det feirer vi med denne jubileumsboken! Den gir deg gamle og nye klassikere, et langt og blodferskt intervju med Lars om alt annet enn tegneserier, en kikk på den intense (og ikke minst hysterisk morsomme) «feiden» mellom Lauvik og redaktør Løkling, og rosinen i kransekakepølsa; en 18 siders eksklusiv kavalkade og innsyn i historien om EON, skrevet og illustrert av Lars Lauvik selv! Her kan det også fristes med unike bilder av mannen som er minst like folkesky som Bigfoot. Unn deg selv dette 120 siders innblikket i en hjerne som i 20 år har fungert som en lynavleder for forunderlige innfall i krysningspunktet satire og tung psykiatri.Om skaperen: Lars Lauvik er kjent for sin delikate strek og forskrudde humor. Han har med sine serier EON, Oppgulp og Wildlife vært en stayer gjennom 20 år i norske serieblader som Tommy og Tiger'n, Nemi, Pondus og sitt eget EON-blad. Han bor på Sotra med kone og en datter, og trenger faktisk ikke hjelp til å knyte skolissene sine.

Snakk med E.ON om hurtiglading av elbiler på arbeidsplassen. Eon definition, an indefinitely long period of time; age. See more. E.ON SE is a German electric utility company based in Essen, North Rhine-Westphalia, Germany.It runs one of the world's largest investor-owned electric utility service providers.

E.ON driver ligeledes fjernvarmeanlæg og flere biogasanlæg. Har du några frågor som berör ditt avtal eller energilösningar? Se alla frågor och svar på ett och samma ställe, så att du snabbt och enkelt kan få hjälp med dina funderingar. www.eon.dk Auf eon.de finden Sie die besten Tarife für Ihren Energievertrag. Wir bieten den passenden Tarif für Privat- und Geschäftskunden. E.ON lader bilene på arbeidsplassen din.

RELATERTE BØKER