20 gode matsopper

20 gode matsopper - Pelle Holmberg, Hans Marklund, Siw Muskos | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pelle Holmberg, Hans Marklund, Siw Muskos
DIMENSJON
10,38 MB
FILNAVN
20 gode matsopper.pdf
ISBN
4331821859106

BESKRIVELSE

Dette er håndboken for deg som har lyst til å plukke sopp, men som trenger hjelp til å finne de sikre matsoppene. Boken gir deg også råd om behandling og tilberedning av soppen.

Matsopp består av mellom 75-93 % vann, men kan gi viktige tilskudd av proteiner ... Det finnes mange andre sopper som er gode og spiselige, men de sikre fem er de som enklest er å kjenne og forveksles ikke så lett med giftige sopper. En kan ikke lære alt om sopp bare ved å lese bøker.

Flere av dem er i klasse med den fineste steinsoppen. En skogbunn dekket med kantareller er alles våte drøm. Men sopplukking er også forbundet med risiko.

RELATERTE BØKER