Vi var enige om noe

Vi var enige om noe - Unnveig Aas | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unnveig Aas
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Vi var enige om noe.pdf
ISBN
6095239111136

BESKRIVELSE

Vi var enige om noe handler om et dødt og et døende forbilde, samt en gutt som ikke vil elske jenta tilbake. Nærmere bestemt: Amalie Skram, pappa og «deg». Bokas jeg reiser fra Bergen til Oslo, fra det som kunne bli til det som faktisk er. Og det som er, er fravær, er gamle dager oppå nye dager, det gamle på nytt og det nye på gammelt. For fortida har alltid noe den skulle sagt om framtida. Og kjærligheten forandrer seg veldig langsomt, akkurat som litteraturen.Vi var enige om noe er en samling om å finne mer enn hundre år gamle svar på det alltid tilstedeværende spørsmål: Hvem kan vel elske meg?

Det vil antagelig forbli en av Livets Store Uløste Gåter. SVAR: Hei Takk for at du skriver til oss, det er jeg glad for! Du skriver om en hendelse med en god kompis hvor du sier ifra at du ikke vil fullføre med sex, men at han trengte seg på. Du tenkte at det va... Vi bryr oss om ditt personvern.

Nærmere bestemt: Amalie Skram, pappa og «deg». Bokas jeg reiser fra Bergen til Oslo, fra det som kunne bli til det som faktisk er.

RELATERTE BØKER