Veien til førerkortet; traktor; spørsmålsbok klasse T

Veien til førerkortet; traktor; spørsmålsbok klasse T - Bernt Oldernes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernt Oldernes
DIMENSJON
11,96 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet; traktor; spørsmålsbok klasse T.pdf
ISBN
3738969166893

BESKRIVELSE

Dette er Spørsmålsboka for TRAKTOR, klasse T i serien Veien til førerkortet. Her kan en teste seg selv før teoriprøven på traktor. 150 varierte spørsmål gir deg trening i å tenke igjennom ulike trafikksituasjoner du vil støte på under opplæringen os som ferdigutdannet sjåfør. Spørsmålene er tatt fra hele læreplanen, derfor må du i tillegg til læreboka, også benytte den kunnskapen du lærer i den teoretiske og praktiske undervisningen.

Søknad om førerkort gjøres via nettsiden www.vegvesen.no. Veien til førerkortet. Denne klassen gjelder føring av traktor og motorredskap (begge med konstruktiv hastighet ikke over 40 km/t) med eller uten tilhenger.

Her kan en teste seg selv før teoriprøven på traktor. 150 varierte spørsmål gir deg trening i å tenke igjennom ulike trafikksituasjoner du vil støte på under opplæringen os som ferdigutdannet sjåfør. I serien Veien til førerkortet tilbyr vi teoribok traktor, som dekker alt eleven trenger å vite for å kunne ta traktorlappen, klasse T.

RELATERTE BØKER