Hekta på hullstrikk

Hekta på hullstrikk - Denise Samson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Denise Samson
DIMENSJON
5,83 MB
FILNAVN
Hekta på hullstrikk.pdf
ISBN
2315445398857

BESKRIVELSE

Det er lett å bli hekta på hullstrikk. Det er morsomt å strikke, og det blir så fint! Nå har det dessuten blitt hot mote; hullstrikkede gensere på tykke pinner ses overalt. Men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer til alt fra babytøy til sommerkjoler. Lær deg teknikkene og finn dine favoritter. Velg mønster og garn, og sett i gang. Du kommer nok også til å bli hekta på hullstrikk!

Specs: Innbundet, Denise... Et oppslagsverk med 40 hullmønstre og 30 strikkedesign Det er lett å forstå hvorfor man kan bli hekta på hullstrikk. Det er morsomt å strikke, og så blir det så fint! Dette året har det jo ... Hekta på hullstrikk - 40 teknikker og 30 design Skrevet av Denise Samson.

Men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer til alt fra babytøy til sommerkjoler. Lær deg teknikkene og finn dine favoritter.

RELATERTE BØKER