Gourmetmat for deg som trener

Gourmetmat for deg som trener - Thomas Rode Andersen, Thilde Jo Maarbjerg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Rode Andersen, Thilde Jo Maarbjerg
DIMENSJON
3,68 MB
FILNAVN
Gourmetmat for deg som trener.pdf
ISBN
1655562788550

BESKRIVELSE

Tren som en helt og spis som en konge! Thomas Rode Andersen drev Restaurant Kong Hans Kælder med Michelin-stjerne i 17 år. Nå har han forlatt restaurantbransjen og bruker tiden sin utelukkende på finne frem til næringsrik treningsmat, ved siden av at han selv er en særdeles dreven crossfitutøver. Boken er skrevet sammen med hans kone, Thilde Maarbjerg, som gir en solid forklaring på hvorfor vi bør spise mindre korn- og melkeprodukter. Denne boken gir deg lekre oppskrifter som du kan imponere med etter en treningsøkt med gode venner. Næringsrik treningsmat - som gir deg nye krefter!

... PodBall gir deg et innblikk i hva kurset består av og hvorfor det er verdifullt for alle som har lyst til å bidra som trenere. Tren som en supersvømmer Her er programmet for deg som svømmer 1000 meter på under 20 minutter.

Wow! De enkleste ... The Flying Culinary Circus lærer deg å lage imponerende 3-retters menyer ved hjelp av enkle grep.

RELATERTE BØKER