En god fødsel

En god fødsel - Birgit Semundseth, Tonje Wessel Rummelhoff | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgit Semundseth, Tonje Wessel Rummelhoff
DIMENSJON
5,18 MB
FILNAVN
En god fødsel.pdf
ISBN
2604088229890

BESKRIVELSE

I denne boken får du all informasjon du trenger for å få en god fødsel!Les om hva som skjer i svangerskapet, fødselens faser, forberedelser og partnerens rolle kombinert med kunnskap om mental trening. Ved å bruke mental trening i svangerskapet forbereder du deg på fødselen og får en bedre fødselsopplevelse. Med boken følger det en QR-kode til en lydfil med avspenning og mental trening. Denne laster du ned og hører på i tiden før fødselen. Boken inneholder også fødselshistorier fra mange kvinner som har brukt verktøyet, her forteller de om sine erfaringer."En god fødsel er en flott bok med et enkelt og folkelig språk. Den inneholder et viktig visualiseringsverktøy for den gravide til å forberede kroppen mentalt på hva som kommer til å skje under en fødsel. En god fødsel er et godt supplement til fødselsforberedelse i samarbeid med jordmor." Marit Heiberg, Leder av Den norske jordmorforeningBla i boka

Kroppen husker det hjernen har lært. Du vet akkurat hva du skal gjøre, og oppnår på den måten kontroll. © 2020 En God Fødsel ved Jordmor Tonje Wessel Rummelhoff.

4 274 liker dette · 39 snakker om dette. www.engodfodsel.no - Nettbasert fødselsforberedende kurs «En god fødsel er en flott bok med et enkelt og folkelig språk.

RELATERTE BØKER