Den farlige reisen

Den farlige reisen - Tove Jansson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Jansson
DIMENSJON
10,69 MB
FILNAVN
Den farlige reisen.pdf
ISBN
1928112780564

BESKRIVELSE

I Den farlige reisen møter vi Pernille som kjeder seg, men plutselig finner hun et par briller. Når hun tar dem på seg, så forandrer alt seg. Skogen blir vill som en jungel, katten hennes blir en tiger og Pernille blir en liten heks. Pernille begir seg ut på en reise som ender i Mummidalen. På sin vei møter hun Sniff, Hemulen, Mummitrollet og andre kjente figurer fra Mummidalen. Denne eventyrlige og klassiske bildeboka fra Tove Jansson er gjendiktet på rim av André Bjerke.

Denne ... Kjøp Den farlige reisen fra Bokklubber I Den farlige reisen møter vi Pernille som kjeder seg, men plutselig finner hun et par briller. Når hun tar dem på seg, så forandrer alt seg.

Skogen blir vill som en jungel, katten hennes blir en tiger og Pernille blir en liten heks. Søkeresultater for Den farlige reisen - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel I Den farlige reisen møter vi Pernille som kjeder seg, men plutselig finner hun et par briller. Når hun tar dem på seg, så forandrer alt seg.

RELATERTE BØKER