Synnøve Solbakken

Synnøve Solbakken - Bjornstjerne Bjornson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjornstjerne Bjornson
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Synnøve Solbakken.pdf
ISBN
5800756565035

BESKRIVELSE

Synn ve Solbakken er en bondefortelling av Bj rnstjerne Bj rnson, utgitt i 1857. Den regnes som hans debut.Boka handler om Torbj rns kamp for f Synn ve Solbakken, hans reise fra skyggesiden til solsiden. Synn ve er ogs forelsket i Torbj rn, men hennes foreldre, f rst og fremst moren, syns ikke at Torbj rn er god nok for henne. Til slutt beviser Torbj rn at han har forandret seg ved tilgi en mann som hadde knivstukket ham, s han nesten d de. Fortellingen slutter med at Torbj rn endelig st r p Solbakken og ser over p Granliden.

Fortellingen ble først trykket i Illustreret Folkeblad og utgitt i bokform av Johan Dahl samme år. Hovedpersonene er Torbjørn Granlien og Synnøve Solbakken. S.S.

Begrenset tilgang. 4 lisenser for vitenskapelig ansatte ved norske universitet og høyskoler. Synnøve Solbakken.

RELATERTE BØKER