Romankunsten

Romankunsten - Milan Kundera | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
7,27 MB
FILNAVN
Romankunsten.pdf
ISBN
8704885507199

BESKRIVELSE

«Trenger jeg å understreke at jeg overhodet ikke har noen teoretiske ambisjoner, og at hele denne boken ikke er noe annet enn en praktikers bekjennelser? Hver eneste romanforfatters verk inneholder en uuttalt visjon av romanens historie, en idé om hva romanen er. Det er denne ideen om romanen, som er iboende i mine romaner, jeg har forsøkt å la komme til uttrykk.»I sju essays som kan leses hver for seg, men likevel utgjør en enhet, utvikler Kundera sin oppfatning av den europeiske romanen. Han knytter sine refleksjoner om kunsten å skrive romaner til Rabelais, Cervantes, Sterne, Diderot, Flaubert, Tolstoj, Musil og Kafka - forfattere som alle utgjør bærebjelker i Kunderas engasjerende og fascinerende fremstilling av romankunsten.For første gang foreligger Milan Kunderas samlede verker på norsk i én serie, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Kjell Olaf Jensen.

handlekurv . Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 2017 Sider 142 Oversetter Jensen, Kjell Olaf Forlag Cappelen Damm AS Språk ... romankunsten kan grovt sett inndeles i underholdningslitteratur …, den eksperimentelle romanen …, den episke romanen … og oppvekstromanen (Lars Saabye Christensen: Norske stiler LBK 2012) Del denne artikkelen: Send oss en kommentar til denne artikkelen. Logg inn.

Det er denne ideen om romanen, som er iboende i mine romaner, jeg har forsøkt å la komme til uttrykk.»I sju essays som kan ... I sju essays som kan leses hver for seg, men likevel utgjør en enhet, utvikler Kundera sin oppfatning av den europeiske romanen. Han knytter sine refleksjoner om kunsten å skrive romaner til ... Få Romankunsten af Milan Kundera som bog på dansk - 9788702133677 - Bøger rummer alle sider af livet.

RELATERTE BØKER