Hjemløsheten

Hjemløsheten - Terje Holtet Larsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Holtet Larsen
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Hjemløsheten.pdf
ISBN
9327738956862

BESKRIVELSE

I serien "Lese, skrive" inviterer Forlaget Oktober utvalgte forfattere til å skrive om lesing og skriving. Enkelte tekster kan være oversatt eller utgitt i andre sammenhenger. Felles for alle tekstene i serien er at de sier noe vesentlig og særegent om det å skrive, det å lese. De to første utgivelsene i denne serien er Ingrid Z. Aanestad: "Kva hender i romanen?" og Terje Holtet Larsen: "Hjemløsheten". Terje Holtet Larsen reflekterer over litteraturens plass i hans eget liv. Han skriver om skriving i lys av barndom og oppvekst, om egne leseopplevelser i møte med Jean-Paul Sartre, Kurt Vonnegut og Patrick Modiano, om tilhørighet og hjemløshet og om å nærme seg litteraturen utenfra.

Hjemløsheten. Omsl.qxp 13.03.18 10.54 Side 1.

Read reviews from world's largest community for readers. I serien Lese, skrive inviterer Forlaget Oktober utvalgte forfattere til å sk... Terje Holtet Larsen reflekterer over litteraturens plass i hans eget liv.

RELATERTE BØKER