Arbeidsrett i et nøtteskall

Arbeidsrett i et nøtteskall - Marion Holthe Hirst, Sven Ivar Lønneid | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Holthe Hirst, Sven Ivar Lønneid
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
Arbeidsrett i et nøtteskall.pdf
ISBN
3304734005702

BESKRIVELSE

Arbeidsrett i et nøtteskall gir en elementær innføring i arbeidsrett, med hovedfokus på individuell arbeidsrett og da særlig arbeidsmiljølovens regler.Boka inneholder dessuten en oversikt over ny diskrimineringslovgivning. Boka vil være nyttig for arbeidsgivere, arbeidstakere og alle andre som har befatning med arbeidsrettslige problemstillinger. Arbeidsrett i et nøtteskall er også relevant for studenter, både som en innføring i emnet arbeidsrett og som en repetisjon før eksamen.

«The right to strike in Norwegian labour law: An insider-outsider perspective», s. 171-186.

Boka inneholder dessuten en oversikt over ny diskrimineringslovgivning. Boka vil være nyttig for arbeidsgivere, ... Arbeidsrett i et nøtteskall Av Marion Holthe Hirst, Sven Ivar Lønneid Forlag Gyldendal ISBN 9788205508941 Utgitt 2018 (2.

RELATERTE BØKER