Stolpesnø

Stolpesnø - Marit Reiersgård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Reiersgård
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Stolpesnø.pdf
ISBN
2989231807132

BESKRIVELSE

Femårige Oda går ut for å leke i snøen. Hun kommer aldri inn igjen. Kritikerrost krimdebut.Det er 25. januar, det snør tett. Brøytebilen dundrer langs de smale veiene i Lier utenfor Drammen. Fem år gamle Oda tar på seg den rosa parkdressen og går ut for å ake. Hun kommer ikke inn igjen, hun er sporløst borte.Hva er det som skjuler seg i vintermørket?Politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen begynner det vanskelige arbeidet med å avhøre mennesker på et lite tettsted. Alle kjenner hverandre, alle vet noe. Og alle ønsker noe mer for livene sine.

Fem år gamle Oda tar på seg den rosa parkdressen og går ut for å ake. Stolpesnø Marit Reiersgård. Femårige Oda går ut for å leke i snøen.

Lydbøker av Marit Reiersgård Det de døde vet. Marit Reiersgård.

RELATERTE BØKER