Stay cheap; vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår

Stay cheap; vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår - Hanna Olvenmark | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanna Olvenmark
DIMENSJON
4,71 MB
FILNAVN
Stay cheap; vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår.pdf
ISBN
3742495554226

BESKRIVELSE

I kokeboken Stay cheap byr ernæringsfysiolog Hanna Olvenmark på over 50 deilige vegetaroppskrifter som sparer både lommeboken og miljøet. I tillegg til oppskriftene får du også ukesmenyer med tilhørende innkjøpslister, samt generelle sparetips for både storhandelen, jobblunsjen og utemiddagen. Det vil si, om man med ute mener ute i naturen så klart. Alle oppskriftene i boken er vegetariske, og er beregnet til fire porsjoner. I tillegg byr Olvenmark på et knippe retter beregnet til åtte porsjoner - perfekt for treningsglade «preppere», eller bare de av oss som har det travelt og vil lage alle ukas måltider i én fei. I tillegg til middagsrettene byr Olvenmark også på frokoster, mellommåltid, brød, smoothier - og pålegg. Kort sagt: Her får du alle oppskrifter og tips du trenger for å spise sunt, billig, og med god samvittighet.

Vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår Stay cheap - vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår av Hanna Olvenmark Ulrika Pousette (fotografier av) Øyvind Lysebo Ekelund (Oversetter) Her finner du alle Bokklubbens bøker innen emnet matlaging på budsjett. Husk at DU FÅR 5 % bonuskroner på alle artikler som er merket med bonussymbolet! Bli medlem Lik oss på Facebook Kundeservice. Bestselgere; ...

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Stay cheap; vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår av Hanna Olvenmark (ISBN 9788293359173) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER