Mysteriet på Asthall

Mysteriet på Asthall - Jessica Fellowes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jessica Fellowes
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
Mysteriet på Asthall.pdf
ISBN
3989722499642

BESKRIVELSE

Klassisk krimserie med smak av Agatha Christie, Downton Abbey og mellomkrigstidens glamour. Året er 1919, og Louisa Cannon drømmer om å slippe unna fattigdommen i London, og ikke minst sin brutale og undertrykkende onkel. Redningen blir en jobb som barnepike hos familien Mitford på Asthall Manor i Oxfordshire. Aller mest knyttet blir hun til seksten år gamle Nancy Mitford - en oppvakt ung jente som elsker en god historie. Men da sykepleiersken Florence Nightingale Shore blir myrdet på et tog, finner Nancy og amatørdetektiven Louisa ut at i England etter den store krigen har alle noe å skjule ... Serien MITFORD-MORDENE er basert på virkelige, uløste forbrytelser, og på livene til de glamorøse Mitford-søstrene. Det er planlagt seks bøker i serien, og Mysteriet på Asthall er den første.

Innbundet / 2018 / Bokmål 379,-332,-Levering 2-6 dager Antall. Legg i handlekurv.

Aller mest knyttet blir hun til seksten år gamle Nancy Mitford - en oppvakt ung ... Mysteriet på Asthall är baserad på det verkliga och ouppklarade mordet på Florence Nightingale Shore. Boken är skriven av Jessica Fellowes, författare till de bästsäljande böckerna om Downton Abbey.

RELATERTE BØKER