Jeg heter Michael og er alkoholiker

Jeg heter Michael og er alkoholiker - Michael Andreassen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Andreassen
DIMENSJON
11,41 MB
FILNAVN
Jeg heter Michael og er alkoholiker.pdf
ISBN
8833182729009

BESKRIVELSE

I mange år hadde den profilerte P4-programlederen Michael Andreassen klart å beholde masken på jobb, et stadig mer galopperende alkoholkonsum til tross. Men vinteren 2012 raknet det. I radiostudioet segner han om og blir kjørt til akuttmottaket. Etter mer enn fire år uten flaska er han klar til å fortelle. Om hvordan alkoholmisbruket - som begynte uskyldig - etter hvert spant fullstendig ut av kontroll. Han kjørte i fylla. Han intervjuet statsministeren dritings. Han klarte ikke lenger å betale regninger eller ta vare på seg selv. Og vondest av alt - han greide ikke være en god far for sine barn. I perioder var han så langt nede at han vurderte å gjøre slutt på det hele. Hundretusenvis av nordmenn får ferier, høytider og hverdager ødelagt av venner og familiemedlemmer som drikker. Dette er en bok til dem. Michael Andreassen er mangeårig programleder i radiokanalen P4. Jeg heter Michael og er alkoholiker er hans første bok.

I radiostudioet segner han om og blir kjørt til akuttmottaket. Title: Michael Andreassen: Jeg heter Michael og er alkoholiker, Author: Kagge Forlag, Name: Michael Andreassen: Jeg heter Michael og er alkoholiker, Length: 18 pages, Page: 16, Published: 2016-10 ... Hundretusenvis av nordmenn får ferier, høytider og hverdager ødelagt av venner og familiemedlemmer som drikker. Dette er en bok til dem.

I radiostudioet segner han om og blir kjørt til akuttmottaket. Jeg heter Michael og er alkoholiker book. Read 4 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERTE BØKER