En narkojegers bekjennelser

En narkojegers bekjennelser - Øyvind Olsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Olsen
DIMENSJON
3,36 MB
FILNAVN
En narkojegers bekjennelser.pdf
ISBN
9616869236953

BESKRIVELSE

Øyvind Olsen rullet opp store narkotikasaker i inn- og utland da heroinen inntok norske gatemiljøer på 80-tallet. Her får vi innblikk i et etterforskerliv uten sidestykke som førte Olsen inn i høyrisikomiljøer både i Asias og Afrikas storbyer, der han satte sitt eget og andres liv på spill for redde uskyldige ofre. Han forteller om arbeidet med informanter og hvordan kreativt politiarbeid noen ganger må til, og hvordan det ledet til en rekke drapstrusler mot Olsen og hans nærmeste familie. Etterforskingen av internasjonal organisert narkotikakriminalitet har hatt sin pris, som heller ikke Olsen unnslapp.

E-bok Bokmål Skip to the end of the images gallery . Skip to the ...

Øyvind Olsen; Arild Molstad (Innledning) Les utdrag Øyvind Olsen rullet opp store narkotikasaker i inn- og utland da heroinen inntok norske gatemiljøer på 80-tallet. Her får vi innblikk i et ... En narkojegers bekjennelser.e-bøk {bøk} - NOK(0.00kr) En narkojegers bekjennelser.lydbøker - NOK(0.00kr) En narkojegers bekjennelser.pdf En narkojegers bekjennelser.epub Å legge til mye erfaring og kunnskap. Kjøp En narkojegers bekjennelser fra Tanum Øyvind Olsen rullet opp store narkotikasaker i inn- og utland da heroinen inntok norske gatemiljøer på 80-tallet.

RELATERTE BØKER