Vår tids helt

Vår tids helt - Michail Jurjevitsj Lermontov | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michail Jurjevitsj Lermontov
DIMENSJON
7,76 MB
FILNAVN
Vår tids helt.pdf
ISBN
1613711882073

BESKRIVELSE

Handlingen i romanen foregår i Kaukasus. Hovedpersonen er en mann uten illusjoner, utbrent og selvdestruktiv. Hans tilværelse går med til å spolere andres, og særlig kvinners, lykke. Lermontov (1814-1841) uttrykte at han med denne boken ville beskrive "våre slektledds laster".

Dette er vår tids helt, fri for enhver moral. Byttehandelen går som den skal. Søkeresultater for Vår tids helter - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

Journalistene Knut Gjernes og Gøran Skaalmo i Dagens Næringsliv har gjort en bragd i sin avsløring av den norske «gründeren» Jostein Eikeland. Deres reportasje «Seriemiliardæren» dekker 16 sider i DNs lørdagsmagasin 20/8 og er verd å lese i sin helhet. Du er her: Skole > Vår tids helter.

RELATERTE BØKER