Tåkebyen

Tåkebyen - Monika Steinholm | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monika Steinholm
DIMENSJON
6,72 MB
FILNAVN
Tåkebyen.pdf
ISBN
9504918184150

BESKRIVELSE

Markus, Sara og Rulle befinner seg i en annen dimensjon, langt hjemmefra. Kattekongen tar dem med til byen Sanis der de blir kjent med en jente som heter Theia og hennes bestemor, som kan se inn i fremtiden. Hver kveld kommer en farlig tåke sigende gjennom gatene i Sanis. Den svelger alle som ikke er innendørs, og truer med å utrydde alle som bor i byen. Hos Theia finner Markus endelig spor etter moren, men for å finne henne må han løse en rekke gåter. Vennene legger ut på en farefull ferd gjennom Sanis for å bekjempe tåken og for å finne moren til Markus. ANKH er en spennende og morsom serie for gutter og jenter i alderen 9-12 år. En serie om livsfarlige krefter, modige barn og rare oppfinnelser. Tåkebyen er bok 4 i ANKH-serien.

Krimklubben - de beste krimbøkene! Krimbøkene du vil lese. Vi velger ut de beste krimbøkene og sender de hjem til deg — portofritt over kr 299,-! Unike medlemstilbud! Vil du være med på å påvirke Bokslukerprisen 2020-2021? Vi er i full gang med å planlegge Bokslukerprisen 2020-2021.

Se flere bøker fra Monika Steinholm. Forfatter: Steinholm, Monika; Tittel: Tåkebyen; Medansvarlig: Clausen, Tonje-Mari (illustr.) Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: u STE; Emne: Vennskap Forfatter: Steinholm, Monika; Tittel: Tåkebyen; Medansvarlig: Clausen, Tonje-Mari; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: u; Eier: KVINESDAL; Emne: Vennskap Forfatter: Steinholm, Monika; Tittel: Tåkebyen. 4; Medansvarlig: Clausen, Tonje-Mari; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: u S; Eier: Stryn; Serie: Ankh ... Vennene legger ut på en farefull ferd gjennom Sanis for å bekjempe tåken og for å finne moren til Markus.

RELATERTE BØKER