Omgitt av psykopater

Omgitt av psykopater - Thomas Erikson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Erikson
DIMENSJON
8,65 MB
FILNAVN
Omgitt av psykopater.pdf
ISBN
5679806818582

BESKRIVELSE

Frittstående oppfølger til «Omgitt av Idioter». Har du noen gang støtt på en person som er usedvanlig karismatisk, sjarmerende, trivelig og hjelpsom? Som alltid har et kompliment i bakhånd, og som garantert får deg til å føle deg bra? Du tror på det du får høre, selv når det låter falskt, fordi det føles så bra. Men det som virker for godt til å være sant, er jo nettopp ofte det ... Det finnes mennesker som leter seg frem til svakhetene dine for å kunne utnytte deg mest mulig. Denne boken avslører metodene de bruker. Med den psykologiske DISA-modellen, som viser om din personlighetstype er rød, gul, grønn eller blå, får du verktøy for å oppdage faren i tide - og bli bevisst hvordan akkurat din personlighetstype kan utnyttes av noen med en skjult agenda. Omgitt av psykopater er like relevant i jobbsituasjoner som i private relasjoner.

Erikson har i mange år arbeidet med verktøyene som beskrives i boken og han vet at de fungerer! Forfatter: Thomas Erikson Oversetter: Gunnar Nyquist Utgivelsesår: 2018 296 sider 1. Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater. Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam.

Fra ... omgitt av idioter og psykopater Thomas Eriksons bok "Omgitt av idioter" har solgt over 1 million eksemplarer på verdensbasis. 1 million lesere kan ikke ta feil - Idioter finnes overalt! Boken handler om hvordan forstå dem det ikke går an å forstå. Debutboken, «Omgitt av idioter», handler om effektiv kommunikasjon på personlige vilkår.

RELATERTE BØKER