Nyfødtes atferd og tidlige relasjoner

Nyfødtes atferd og tidlige relasjoner - J. Kevin Nugent, Constance H. Keefer, Susan Minear, Lise C. Johnson, Yvette Blanchard | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J. Kevin Nugent, Constance H. Keefer, Susan Minear, Lise C. Johnson, Yvette Blanchard
DIMENSJON
3,64 MB
FILNAVN
Nyfødtes atferd og tidlige relasjoner.pdf
ISBN
1792232574319

BESKRIVELSE

Å legge til rette for at nybakte foreldre blir kjent med barnets kompetanse og styrker, fremmer tilknytningen mellom foreldre og barn. The Newborn Behavioral Observations System er en observasjons- og relasjonsbyggende metode til bruk for helsepersonell som arbeider med spedbarn. Målet er nettopp å fremme tilknytningen og hjelpe foreldre i en kritisk overgangsfase i livet. Metoden gjør helsepersonell i stand til å dele med foreldrene observasjoner som de gjør av spedbarnet, og hjelper foreldrene til å bli mer oppmerksomme på sitt eget barns kompetanse og egenart. «La oss se hva som skjer når du snakker til henne, eller bare bøyer deg frem og viser det gode ansiktet ditt" er et eksempel på en veiledende formulering som hjelper foreldre til å bli mer oppmerksomme. Når barnet får god nok støtte, vil vi ofte oppleve at den nyfødte ser på mamma eller pappa, eller snur seg etter stemmen deres. Dette er magiske øyeblikk for nybakte foreldre.

Kevin Nugent 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Pris: 406,-.

Keefer, Susan Minear, Lise C. Johnson, Yvette Blanchard Kjøp boken her Related links Viktig at de tidlige erfaringene er positive.

RELATERTE BØKER